Ezt csinálták a hajléktalan Joseból, de a reakciója, és azoké, akik ismerték előtte, könnyeket csak a szemünkbe.

Hirdetés

Ezért ne nézzük le a hajléktalanokat, mert sosem tudjuk, hogy milyenek lehetnek valójában!

Bizony akár egyik percről a másikra változhat az életünk. Nem lehet előre kiszámítani, hogy mit tartogat számunkra a sors, és hogy min kel keresztül mennünk a változáshoz.

Van, hogy egy ember sorsát egyetlen aprósággal, egy kis változtatással, vagy figyelmességgel meg lehet változtatni. Lehet ez egy jó szó, egy mosoly, vagy akár egy hajvágás.

Sokan hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a hajléktalanok milyen alapvető gondokkal küzdenek. És most nem csak az étel, vagy a tisztálkodási lehetőségek hiányára gondolunk, hanem egy rendes borotválkozásra, vagy hajvágásra, esetleg sminkelésre. Olyan dolgok ezek, amiket mi természetesnek veszünk, de nekik hatalmas luxust jelentenek.

Hirdetés

Egy spanyol  fodrászüzlet a fejébe vette, hogy valakinek megváltoztatja az életét, az eredmény pedig elképesztő lett. Jose Antonio hajléktalanként érkezett az üzletbe, majd kis túlzással divatikonként távozott. Íme, a teljes átalakulás, mintha nem is ugyanarról az emberről lenne szó.

A reakciójára nincsenek szavak. A film elején még a tükörbe sem akar belenézni, és a végére, ő lesz a tér lelke. Így nevezik el a lakók. 

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik