Szemétből készült a H&M új kollekciója!

Hirdetés

Az új H&M Conscious Exclusive kollekció a fenntartható fejlődés útjára lépett.

A 2017-es kollekció BIONIC-ból, azaz tengerparti műanyag hulladékból készült újrahasznosított poliészter. A kollekció egy darabja, egy aprólékosan kidolgozott hajtásos ruha légies anyaga is tanúsítja, milyen természetesen alkotható gyönyörű stílus környezettudatosan. A nőknek készült teljes kollekció, valamint a férfiaknak kínált lezseren elegáns viseletek mellett a Conscious Exclusive most először gyerekeknek is tervezett. A kollekció április 20-tól világszerte mintegy 160 üzletben és online lesz elérhető.

Hirdetés

A  szupermodell, Natalia Vodianova az idei Conscious Exclusive kollekció arca, akinek ez az első H&M kampánya. „Büszke vagyok rá, hogy szerepelhetek a H&M Conscious Exclusive kampányban. Hihetetlen látni ebben a kollekcióban a fenntartható anyagok terén elért fejlődést, ami az egész divatvilágot  hasonló megmozduásra fogja ösztönözni.” – nyilatkozta a szupermodell.

A H&M az újrahasznosított poliészter egyik legnagyobb felhasználója, és a biopamut egyik legnagyobb vásárlója a világon. A pamutanyagok esetében a kitűzött cél az, hogy 2020-ra 100%-ban fenntartható forrásokból származzanak. A H&M törekvéseinek része, hogy a fenntartható, jó minőségű divatot a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyék.

shefinds.com

Hozzászólások

Post Author: azt beszélik